Over ons

Home Over ons

Liberty The Hague

Ben jij een persoonlijke dienstverlener in Den Haag? Werk je in een privéhuis, raamstraat, club of thuis en zijn er bepaalde dingen waar je tegen aan loopt? Heb je last van vooroordelen of discriminatie vanwege je werk? Of wil je op je werk met meer respect behandeld worden? Het zijn allemaal problemen waar veel persoonlijke dienstverleners mee te maken hebben. En dat niet alleen in Den Haag, maar over de hele wereld. Maar als je in Den Haag werkt, heb je de juiste site gevonden. Liberty The Hague is er namelijk voor jou.

 

Wat is Liberty The Hague?

Liberty The Hague is een belangenvereniging voor persoonlijke dienstverleners (sekswerkers). Omdat het een beroep is waar veel vrouwen (maar ook mannen) soms niet vrijwillig in terecht komen, lopen persoonlijke dienstverleners tegen veel problemen aan. Omdat wij vonden dat het genoeg is geweest, hebben we in 2016 Liberty The Hague opgericht om jou te helpen als je met problemen zit waar je zelf niet meer uitkomt. Wij komen op voor de belangen van sekswerkers. Daarnaast willen we ervoor zorgen dat de vooroordelen die helaas nog rondom het beroep hangen weg worden genomen. Zo zul je je niet alleen beter voelen als je aan het werk bent, maar zullen anderen je ook met meer respect behandelen als je niet aan het werk bent.

 

Waarvoor kun je terecht bij ons?

Bij Liberty The Hague kun je terecht voor allerlei soorten problemen. De meest voorkomende klachten/problemen die wij horen van sekswerkers zijn:

  • Te weinig respect van klanten op werk
  • Discriminatie wanneer mensen weten hoe jij je geld verdient
  • Last van vooroordelen
  • Bang zijn om misbruik of andere problemen te laten weten aan klanten/baas/politie

Mocht jij in een van deze situaties zitten, of heb je een ander probleem, kom dan bij ons langs zodat wij je kunnen helpen. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen!