Problemen

Home Problemen

Problemen

Ervaar jij problemen tijdens werk? Denk hierbij aan lastige klanten die je grenzen niet respecteren of wanneer je last hebt van vooroordelen of discriminatie. Helaas ervaren nog steeds veel sekswerkers in Den haag deze problemen. En wij komen in actie om hier een einde aan te brengen.

Met welke problemen kun je bij Liberty The Hague terecht?

 

Liberty The Hague is er voor alle sekswerkers in Den haag. Of je nu in een van de raamstraten werkt, of in een privéclub. Het werk bevindt zich nog teveel in het duister, en daarom kampen veel sekswerkers met problemen waar ze zelf moeite mee hebben om deze op te lossen. De meest voorkomende problemen van sekswerkers zijn:

  • Klanten die over persoonlijke grenzen heen gaan
  • Geen of te weinig respect
  • Vooroordelen en discriminatie vanuit de samenleving
  • Geweld en bedreiging
  • Bang zijn om naar de politie te gaan

Maar wat als je ergens anders mee zit?

 

Mocht je andere problemen hebben die niet beschreven zijn in het vorige lijstje? Dat maakt niet uit, want Liberty The Hague is er voor jou. Met wat voor probleem je ook zit, je kunt altijd bij ons op gesprek komen om erover te praten. De kans is groot als je in de seksindustrie werkt, er veel anderen zijn die hetzelfde probleem ervaren. Daarnaast zijn er ook veel andere instanties in Den haag (Spot 46, Shop Den haag, GGD en andere gemeente instanties) waar je terecht kunt voor hulp.

Hoe meer mensen wij achter ons hebben staan, hoe sterker we ons kunnen maken voor de waarden en rechten van sekswerkers.

Wij willen niet alleen horen met welke problemen jij zit op werk, maar ook jouw support. Het beroep waarin we werken is namelijk al zwaar genoeg. En hoe meer stemmen en support we achter ons hebben staan, hoe beter we gehoord zullen worden. En hoe beter we gehoord worden, hoe beter we kunnen opkomen voor de rechten en belangen van iedereen die in de persoonlijke dienstverlening werkt!

Meld je aan bij Liberty The Hague

Alleen is het vaak lastig om een grote verandering te veroorzaken. Maar wanneer we met zijn allen sterk staan, kunnen we de vooroordelen rondom sekswerk wegnemen. Als jij meer rechten en minder vooroordelen wilt, meld je dan ook aan bij Liberty The Hague. Zodat we samen kunnen zorgen dat sekswerkers in Nederland een beter, vrijer leven kunnen krijgen!