Samen staan we sterk

Home Samen staan we sterk

Samen staan we sterk

 

De persoonlijke dienstverlening in Nederland is een van de beter gereguleerde wetgevingen voor sekswerkers. Maar dat betekent niet dat alles hier over rozengeur en maneschijn gaat. Er zijn nog steeds veel misstanden in de Nederlandse persoonlijke dienstverlening. Naast de respectloze behandeling die veel sekswerkers regelmatig tegenkomen op werk, zijn er nog meer problemen of andere illegale praktijken die wij tegen komen. Om hier een einde aan te maken is het belangrijk dat iedereen die werkt in de seksindustrie op één lijn voor dezelfde idealen staat.

Waarom aanmelden bij Liberty The Hague?

 

Als jij problemen ervaart tijdens je werk, dan kan Liberty The Hague je helpen. Als belangenvereniging voor sekswerkers komen wij op voor jouw rechten. Belangrijk is om te weten dat we samen sterker staan. Hoe meer vrouwen (en mannen) uit de seksindustrie bij ons aangesloten zijn, hoe meer invloed wij kunnen uitoefenen op de gemeente Den Haag voor betere behandeling en regelgeving voor de persoonlijke dienstverlening. Wij willen veranderingen in het beleid van de gemeente en meer rechten voor sekswerkers. Er moet een einde komen aan:

  • De discriminatie van sekswerkers
  • Het gebrek aan respect waar vrijwel iedereen in de persoonlijke dienstverlening mee te maken krijgt
  • Geweld en bedreiging
  • Gedwongen prostitutie en mensenhandel

Meld je aan bij Liberty The Hague

Op dit moment zijn er XXXX collega’s van je bij ons aangesloten. Om nog meer invloed uit te oefenen wille we zoveel mogelijk sekswerkers in Den Haag achter ons hebben. Samen staan we sterker en kunnen we de problemen die jij ervaart in je dagelijkse leven oplossen.

Als jij last heb van discriminatie, gebrek aan respect, geweld of bedreiging op werk, meld je aan bij Liberty The Hague en praat mee zodat we samen de vooroordelen weg kunnen halen en op kunnen komen voor de rechten van sekswerkers in Den haag.