Wegwijzer

Home Wegwijzer

Er zijn veel verschillende situaties waar sekswerkers zich in terecht komen. Van vooroordelen tot geweld en bedreiging – velen weten niet waar ze naartoe moeten wanneer ze een probleem hebben.

Gelukkig ben je hier op onze site op de juiste plek. Liberty The Hague heeft namelijk veel ervaring met het helpen van mensen in de persoonlijke dienstverlening en weet daarom exact waar je terecht kan wanneer je een specifiek probleem hebt.

.

Waar kun je naartoe voor hulp?

Spot 46 – Spot 46 is een onafhankelijk organisatie waar je terecht kunt wanneer je informatie nodig hebt die te maken heeft met seksuele dienstverleners. Daarnaast kun je hier ook terecht voor gratis soa testen en kun je advies aanvragen voor specifieke vragen die je hebt. Zoek je ander werk, maar weet je niet precies hoe je dat aan moet pakken? Of heb je juridisch advies nodig? Voor deze zaken en meer kun je bij Spot 46 terecht.

Shop Den Haag (https://www.shop-denhaag.nl/over-shop/) – Shop Den Haag komt op voor mensen die slachtoffer zijn geworden van mensenhandel. Daarnaast willen zij de positie van sekswerkers verbeteren en kun je er terecht voor informatie, advies en psychosociale hulp.

GGD (http://www.ggdhaaglanden.nl/soa.htm) – Bij de GGD Den haag kun je terecht voor gratis soa-testen en advies.

Politie (0900-0844) – De politie spreekt voor zich. Ervaar je geweld, bedreiging of andere criminele activiteiten tijdens je werk? Neem dan contact op met de politie. Ben je bang voor de negatieve gevolgen als je contact met de politie opneemt? Kom dan alsjeblieft eerst naar ons toe. Wij kunnen je verder helpen en zorgen dat je problemen worden opgelost terwijl jij anoniem kunt blijven.

Weet je niet met wie je contact op moet nemen? Vraag het aan ons en wij zullen je helpen de juiste organisatie te vinden.

 

Red Management is voor dames die hun carriere professioneler willen aanpakken en meer geld willen verdienen. Voor strippers die niet in hun hemd willen blijven staan. Red Management helpt je van fotoshoot tot accountant tot aan je eigen website. Red Management maakt van jou een sterk merk.